مقالات

انواع لاک خشک کن UV

انواع لاک خشک کن UV

ناخن یکی از زیباترین بخش‌های استایل یک فرد است و از گذشته تا به امروز زیبایی و مراقبت از آن مورد توجه زنان بوده است. در گذشته که تکنولوژی به‌اندازه امروز پیشرفت نکرده بود، زنان و حتی مردان با حنا ناخن‌های خود را رنگ می‌کردند که این در استحکام ناخن‌هایشان هم تاثیرگذار بود. بعد از آن لاک‌ها به بازار آمدند و توجه بسیاری را به خود جلب کردند. هنوز هم لاک‌های معمولی در هر سن و سال و با هر پوششی مورد استفاده قرار می‌گیرند. سوال اینکه آیا تابحال از انواع لاک خشک کن UV چیزی شنیده‌اید؟

چند سالی است که صنعت مانیکور و پدیکور ناخن مطرح شده است و امروزه بانوان زیادی در تخصصی‌ترین سالن‌های آرایش ناخن‌های خود را به دست ناخن‌کاران حرفه‌ای و مجرب می‌سپارند تا طرح‌های دلخواه و مورد نظرشان را روی ناخن خود پیاده کنند. یقیناً مراحل این کار تخصصی‌تر از زدن لاک معمولی است و از دستگاه‌های متفاوتی در این فرایند استفاده می‌شود. یکی از این دستگاه‌ها، انواع لاک خشک کن uv است. در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم در مورد انوع لاک خشک کن با فناوری UV را به شما بدهیم.

بررسی انواع لاک خشک کن uv

همان‌طور که از نام لاک خشک کن پیدا است، دستگاهی است که تحت جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا با لامپ UV، لامپ LED یا با هر دوی این لامپ‌ها طراحی و تولید می‌شود و قادر است لاک دست و پای فرد را در عملیات مانیکور و پدیکور در حدود ۶۰ الی ۹۰ ثانیه کاملاً خشک کند و مقاومت خوبی به لاک بدهد.

امروزه لاک‌های ناخن در مدل‌های متنوعی تولید می‌شوند. برخی از آن‌ها (لاک‌های معمولی) توسط هوا خشک می‌شوند. اما لاک‌های مخصوص مانیکور و پدیکور ناخن (لاک‌های ژلی یا ژلیش) به دلیل مواد شیمیایی که در آن به کار رفته است، نمی‌توانند با هوا خشک شوند و برای خشک کردن آن‌ها حتماً باید از دستگاهی موسوم به دستگاه لاک خشک کن استفاده شود.

امروزه لاک‌های ناخن در مدل‌های متنوعی تولید می‌شوند.

از انواع لاک خشک کن UV چه استفاده‌ای می‌شود؟

ژلیش ناخن یا لاک ژل به لاکی گفته می‌شود که مدت زمان بیشتری بر روی ناخن‌ها ماندگار است و برای کسانی که دوست دارند همیشه لاک داشته باشند اما وقت کافی برای انجام این کار را ندارند، مناسب است. لاک ژل یا ژلیش همان لاک کلاسیک و معمولی است که با اکریلیک ژل مخلوط شده است و دوام بسیار خوبی دارد. ژلیش‌ها در سه مرحله بر روی ناخن می‌نشینند.

این سه مرحله شامل ژل بیس یا پایه، ژل رنگی و طرح‌دار مورد نظر و تاپ ژل است. پس از زدن لاک ژل لازم است فرد دست خود را به مدت مشخص زیر لامپ UV دستگاه لاک خشک کن UV قرار دهد تا کاملاً خشک شود. کیفیت و توان دستگاه با مدت زمان خشک شدن لاک رابطه عکس دارد.

یعنی هر چه توان دستگاه بالاتر باشد، لاک در مدت‌زمان کمتری خشک می‌شود. این لاک با حرارت ساطع‌شده از لامپ UV موجود در دستگاه لاک خشک کن، از حالت مایع به حالت جامد تبدیل می‌شود. این مرحله باید برای هر کدام از سه لایه ژلیشی که ذکر کردیم انجام گیرد و در واقع فرد باید سه بار ناخن خود را با دستگاه لاک خشک کن UV خشک کند.

این کار برای محکم‌کاری و بالا بردن دوام لاک انجام می‌شود و از لایه نهایی یا همان تاپ‌کوت محافظت می‌کند. لایه نهایی با توجه به سلیقه فرد می‌تواند براق یا مات باشد.

این کار برای محکم‌کاری و بالا بردن دوام لاک انجام می‌شود و از لایه نهایی یا همان تاپ‌کوت محافظت می‌کند

تفاوت لاک خشک کن LED و یووی

لاک خشک کن LED با لاک خشک کن UV تفاوت‌هایی دارد که با توجه به کاربری و انتظاراتی که شما از دستگاهتان دارید، می‌توانید آن‌ها را انتخاب کنید. البته که دستگاه‌هایی تولید شده است که از هر دو تکنولوژی UV و LED استفاده می‌کند، با این حال نیاز است از تفاوت‌های این دو دستگاه پرکاربرد آشنا باشید تا در نهایت بهترین محصول را خریداری کنید. در ادامه در این بخش با ما همراه باشید تا تفاوت‌های دستگاه لاک خشک کن UV و دستگاه لاک خشک کن LED را برایتان شرح دهیم

هنگام خرید دستگاه لاک خشک کن باید به این نکته توجه کنید که قرار است از چه لاک ژلی استفاده کنید. فرمولاسیون ژلیش‌ها با یکدیگر متفاوت است. برخی از آن‌ها برای کار با انواع لاک خشک کن UV طراحی، تولید و ساخته شده است و برخی از آن‌ها برای کار با دستگاه لاک خشک کن LED. پس اولویت در خرید دستگاه لاک خشک کن، توجه به این موضوع است. نوع ژلیش روی شیشه‌های لاک درج شده است.

انواع لاک خشک کن UV برای اغلب ژلیش‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای ژلیش‌هایی که روی آن‌ها، سازگاری با دستگاه لاک خشک کن LED ثبت شده است، انواع لاک خشک کن UV نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد، زیرا دستگاه‌های لاک خشک کن UV طیف بسیار گسترده‌تری از طول موج‌های فرابنفش را در بر می‌گیرند؛ اما دستگاه‌های لاک خشک کن LED این قابلیت را ندارند و برای تمام ژلیش‌ها قابل استفاده نخواهند بود. این اولین تفاوت دستگاه لاک خشک کن UV با دستگاه لاک خشک کن LED است.

دومین تفاوت انواع لاک خشک کن UV با انواع لاک خشک کن LED در سرعت خشک کردنشان است. سرعت دستگاه‌های لاک خشک کن LED کمی بالاتر از لاک خشک کن‌های یووی است. دستگاه لاک خشک کن LED برای خشک کردن هر لایه لاک ژل حدود ۳۰ تا ۶۰ ثانیه زمان نیاز دارد.

این در حالی است که خشک کردن هر لایه ژلیش با دستگاه لاک خشک کن UV نیاز به حداقل ۹۰ ثانیه زمان دارد. همان‌طور که می‌بینید تفاوت زیادی بین سرعت عمل این دو دستگاه نیست و بستگی به انتخاب شما دارد. لازم به ذکر است که این زمان بیان شده در واقع میانگین زمان دستگاه‌ها است و در برندهای مختلف، ممکن است دستخوش تغییر شود.

در بحث زمان‌بندی دستگاه‌های لاک خشک کن چه در نوع UV و چه در نوع LED آن لازم است اشاره شود که داشتن تایمر اتوماتیک یک مزیت محسوب می‌شود. دستگاه‌های لاک خشک کن تایمردار به‌محض رسیدن به زمان مشخص شده به‌طور خودکار خاموش می‌شوند.

میزان طول عمر مفید دستگاه دیگر فاکتوری است که می‌تواند در انواع دستگاه لاک خشک کن UV و لاک خشک کن LED تفاوت ایجاد کند. لامپ موجود در دستگاه‌های لاک خشک کن LED  قابل تعویض نیستند و در صورتی که آسیب فیزیکی شدید و خاصی برایشان پیش نیاید، تا حدود ۵۰ هزار ساعت می‌توانند فعالیت کنند.

البته باید این را در نظر بگیرید هر بار مانیکور ناخن با دستگاه لاک خشک کن LED حدود دو دقیقه زمان می‌برد. در مقابل، لامپ UV موجود در انواع لاک خشک کن یووی قابل تعویض است و بسته به میزان مصرف و فعالیتشان، طول عمر متفاوتی دارند. شاید نیاز باشد ماهی یک بار یا چند هفته‌ای یک بار این لامپ‌ها را تعویض کنید تا مجدداً بتوانید از دستگاه استفاده نمایید.

از این جهت ممکن است دستگاه‌های لاک خشک کن UV در طولانی مدت هزینه بیشتری بتراشند اما تا زمانی که بتوانید لامپ UV آن‌ها را تعویض کنید، قابل استفاده هستند.

شاید نیاز باشد ماهی یک بار یا چند هفته‌ای یک بار این لامپ‌ها را تعویض کنید تا مجدداً بتوانید از دستگاه استفاده نمایید

مسئله دیگری که باید در مقایسه دستگاه لاک خشک کن UV و دستگاه لاک خشک کن LED مورد توجه قرار بگیرد، میزان توان مصرفی دستگاه است. حتماً می‌دانید که توان مصرف دستگاه‌های برقی با واحد وات اندازه‌گیری و بیان می‌شود و این میزان در هر نوع دستگاهی متفاوت است.

قاعده امر این است که هر چه توان دستگاه بالاتر باشد، بهتر است. هنگام خرید دستگاه لاک خشک کن باید به توان مصرفی دستگاه دقت کنید تا دستگاهی با توان زیر ۱۰ وات را خریداری نکنید. این را هم بدانید که دستگاه‌های لاک خشک کن چه نوع LED و چه نوع UV آن تأثیر زیادی بر روی مصرف برق ندارند.

برخی مدل‌های این دستگاه‌ها باتری‌خور یا USB خور هم هستند که دستگاه‌های USB خور را می‌توان با پاوربانک هم شارژ کرد. به‌طور کلی دستگاه‌های لاک خشک کن LED با دستگاه‌های لاک خشک UV در توان مصرفی تفاوت چندانی ندارند و این بستگی به شرکت تجاری سازنده و توان مصرفی هر دستگاه به شکل جداگانه دارد.

فاکتور مورد توجه دیگر در ویژگی‌های دستگاه لاک خشک کن UV و دستگاه لاک خشک کن LED در ابعاد، اندازه و وزن دستگاه است. برخی از دستگاه‌ها در هر دو مدل UV و LED به شکلی طراحی شده‌اند که فقط می‌توانند در یک زمان واحد لاک ژل چهار انگشت شما را خشک کنند و باید پس از آن ژلیش انگشت شستتان را به‌صورت جداگانه خشک کنید.

البته که در این میان دستگاه‌های لاک خشک کنی وجود دارد که بتواند خشک کردن ژلیش تمام انگشتان دست را در یک زمان انجام دهد و فضای مناسب جهت این کار را داشته باشد. یقیناً استفاده از این دستگاه‌ها سرعت کار را بسیار بالا می‌برد و تنها نیاز است برای مانیکور و پدیکور هر دو دست یک شخص، دو بار دستگاه فعالیت کند.

اگر بخواهیم در مورد وزن این دستگاه‌ها صحبت کنیم، باید بگوییم که انواع لاک خشک کن UV و LED با جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا به‌صورت کاربری فانتزی و خانگی طراحی، تولید و ساخته شده‌اند و از این نظر وزن بسیار کمی دارند و در جابه‌جایی مشکلی ایجاد نمی‌کنند.

در خرید لاک خشک کن یووی باید نکاتی را رعایت کنید تا در نهایت بهترین خرید را داشته باشید.

لاک خشک کن UV خوب چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

در خرید لاک خشک کن یووی باید نکاتی را رعایت کنید تا در نهایت بهترین خرید را داشته باشید. یکی از مسائل مهم و قابل توجه، تعداد لامپ‌ها و قدرت دستگاه است. دستگاه‌های لاک خشک کن تنوع بسیار زیادی دارند و مسئله توان و تعداد لامپ‌ها، چیزی است که باید در خرید دستگاه به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید؛ زیرا عامل اصلی کیفیت و بالا بردن سرعت مانیکور و پدیکور هر دست به این امر بستگی دارد.

انواع لاک خشک کن UV، لاک خشک کن LED و لاک خشک کن UV-LED با قدرت‌ها و توان متفاوت، از توان ۶ وات به کمک ۶ لامپ گرفته تا توان ۷۲ وات به کمک ۳۶ لامپ در بازار موجود است. همان‌طور که در بخش‌های پیشین گفتیم، هر چه قدرت و توان دستگاه که با واحد شمارش وات محاسبه می‌شود، بیشتر باشد، مواد و لایه‌های لاک زودتر خشک می‌شود و کیفیت نهایی کار بسیار بالا می‌رود.

از طرف دیگر، هر چه تعداد لامپ‌هایی که در دستگاه استفاده شده است بیشتر باشد، دستگاه می‌تواند زوایای بیشتری از دست مشتری را پوشش بدهد. حتی می‌شود لاک ژل تمام ۵ ناخن انگشت هر درست را به‌صورت هم‌زمان خشک کرد و با این وجود، دیگر نیاز نیست که فرد یک بار برای ۴ انگشت و یک بار برای انگشت شست خود از دستگاه استفاده کند.

پس این نکته در خرید انواع لاک خشک کن UV اهمیت بسیاری دارد و اگر قصد دارید دستگاه را برای کار حرفه‌ای در سالن‌های تخصصی آرایش و زیبایی خریداری کنید، توصیه می‌شود دستگاهی را خریداری نمایید که حداقل قدرتی معادل ۲۴ وات داشته باشد و در آن از ۱۵ لامپ استفاده شده باشد.

نکته دیگری که در زمینه خرید لاک خشک کن با فناوری UV یا مدل‌های دیگر باید مورد توجه قرار دهید، سینی کف دستگاه است. برخی مدل‌های دستگاه‌های لاک خشک کن سینی اصطلاحاً جداشونده دارند. این سینی‌ها به‌صورت مگنتی یا کشویی بر روی دستگاه تعبیه شده‌اند و مزایایی برای خریدار دارند. مثلاً دستگاه‌هایی که سینی جداشونده دارند، برای مانیکور و پدیکور پا بسیار مناسب هستند.

پس اگر قصد خریداری انواع لاک خشک کن UV برای خانه یا سالن تخصصی آرایش خود دارید، باید به این نکته توجه کنید که در صورتی که می‌خواهید کارهای ناخن پا را هم در زمره فعالیتتان قرار دهید، دستگاه لاک خشک کنی را انتخاب کنید که سینی کف آن قابلیت جدا شدن داشته باشد.

علاوه بر این موضوع، جدا شدن سینی کف جهت تمیز کردن و ضدعفونی دستگاه بسیار کمک‌کننده است و مشکلی از این جهت برایتان پیش نمی‌آورد.

علاوه بر این موضوع، جدا شدن سینی کف جهت تمیز کردن و ضدعفونی دستگاه بسیار کمک‌کننده است و مشکلی از این جهت برایتان پیش نمی‌آورد.

مسئله نهایی در خرید انواع لاک خشک کن UV، داشتن قابلیت LOW HEAT MODE دستگاه است. برخی دستگاه‌های لاک خشک کن با هر نوع لامپی، دارای تایمر ۹۹ ثانیه‌ای هستند و روی آن‌ها عبارت LOW HEAT MODE درج شده است. قابلیت LOW HEAT MODE در کاشت ژل ناخن به شما کمک شایانی خواهد کرد.

برخی از مدل‌های ژل بیلدر روی دست فرد می‌سوزند و این قابلیت LOW HEAT MODE کمک می‌کند که قدرت سوزانندگی دستگاه پایین‌تر آمده و مشکلاتی از این دست متوجه مشتری شما یا خودتان نشود. علاوه بر این، توصیه می‌شود که با استفاده از ضد آفتاب‌های مناسب و دستکش‌های آنتی UV مخصوص، خطرات احتمالی سوختگی را تا حد زیادی کاهش دهید.

به این دلیل که دستکش‌های آنتی UV مخصوص مانیکور و پدیکور بدون انگشت هستند، مزاحمتی برای شما ایجاد نمی‌کنند و تنها از پوست دست در برابر سوختگی ناشی از اشعه محافظت می‌کنند.

با انواع لاک خشک کن UV آشنا شدید و دانستید که چه کاربردی و چه تفاوت‌هایی با لاک خشک کن LED دارد. توصیه ما به شما این است که اگر قصد خریداری دستگاه‌های لاک خشک کن را دارید، به نکاتی که در این مطلب ذکر کردیم توجه کنید تا متحمل پرداخت هزینه اضافی نشوید.

همچنین بهتر است تمام برندهای موجود در بازار را بررسی کنید و در نهایت دستگاهی را خریداری نمایید که بالاترین کیفیت و استانداردهای لازم را داشته باشد. امیدواریم توانسته باشیم در این زمینه اطلاعات لازم را به شما بدهیم.

منبع +++

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *